Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

New in my makeup cosmetic bag

Posted on 0

Det är nog första gången jag kommer hem från en storstad utan ett enda nytt, inköpt klädesplagg. Men, tomhänt kom jag verkligen inte hem! Med mig följde doftpinnar, mascara, ögonbrynspuder och highligtborste. Är givetvis supernöjd med mitt inköp!

I Februari när jag fyllde år fick jag en box från Rituals fylld med massor av produkter, bla. doftpinnarna. Har haft den i mitt rum sedan dess tills jag häromdagen upptäckte att vätskan/oljan var slut 🙁

Därför passade jag på när jag ändå promenerade förbi Rituals butiken i Nordstan att köpa en refill. Dock så fanns det så många andra lockande dofter, så det slutade med att jag köpte en helt ny istället. Satte fram den direkt när jag kom hem igår och hela rummet luktade magiskt när jag kom hem från skolan idag, underbart! De luktar så gott och doften håller verkligen i länge, dessutom fyller man bara på med vätska var annan eller var tredje månad, vilket min plånbok gillar 😉

Jag och mascara är inte bästa vänner. Mina ögon är väldigt känsliga, och detta ovasett väder. Kan få tårar närsom, oavsett temperatur, vind eller regn. Detta resulterar i att jag alltid behöver en mascara som är vattenfast (detsamma gäller lim för lösögonfransar).

Men.. NU ÄR ÄNTLIGEN MITT PROBLEM LÖST! I have found the right one <3 “Better than sex” från Too faced är inte bara toppad som världens bästa mascara, utan den finns även i WATERPROOF?! Har dessutom hunnit testa den och wow (!), om den överträffa mina förväntningar? Förstår nu hypen kring den! Ni hittar den på Sephora.

Jag gick dock inte ut från Sephora med bara en mascara, utan även denna godingen – Anastasia brow powder duo!

Att sminka mig ordentligt är något jag sällan gör, men när jag väl gör det så vill jag ha ett bra smink som håller hela dagen och ser snyggt ut! Tidigare har jag aldrig lagt mycket pengar på smink, men det har kommit nu i efterhand. Menar, jag har haft en H&M brow powder nu sedan jag typ började sminka mig. Dock så klagar jag inte på den, för den funkade verkligen super bra! Men kände bara för att testa på något nytt då jag dessutom vill utveckla mina sminkkunskaper 🙂

Och slutligen, min nya highlighter borste. Köpte då denna för att den gamla var för tjock för mig. Tanken med highlighter är ju att man ska få det precis på de smala ställena som sticker ut, exempelvis på näsan, tippen av överläppen, kindbenen etc. Med den gamla borsten däremot får jag highlighter över HELA ansiktet.. Pannan, kinderna, läpparna.. Yeppp, you name it. Tröttnade till slut och därför följde denna godingen med mig hem från Kicks!

XOXO

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *