Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

New jewelrys from Glitter

Posted on 0

New jewelrys: Earrings 1: HERE // Earrings 2: HERE // Necklace: HERE

Efter de härliga timmarna på stranden kom jag hem och duschade direkt för att sedan ta mig vidare mot posten. Men innan jag skulle hämta ut ett paket jag beställt från Chiquelle så hade dessa godingar hamnat i min brevlåda!

Jag har hamnat i en fas där jag finner smycken vara otroligt viktigt då jag anser det vara pricken över i:et för att fullgöra en outfit. Jämför man mina gamla smycken med de nyare så har jag lagt märke till en liten förändring då det nämligen är som så att jag fått en annan nyans av färger i mitt smyckeskrin. Jag har börjat dras allt mer till guldiga toner och därför klickade jag hem dessa tre ovanstående godingar från Glitter, och alla i guldig färg.

Jag har börjat läsa otroligt många bloggare och alla med olika smaker. Likheten mellan alla dessa bloggerskor nu när jag tänker efter är att alla bär guldiga färger! Hmm.. sammanträffnade att jag helt plötsligt gillar guld? I don’t think so. Måste omedvetet ha påverkats av den nya trenden helt enkelt, and I love it! 🙂

XOXO,

 

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *