Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

My summer vlog 2018

Posted on 0
YouTube video player

My summer vlog 2018 – all my best summer memories captured with the camera

Hejsan gänget! Lovade ju er att det sista inlägget om kroatien är publicerat, och jag håller fortfarande det löftet, delvis… Heheh… Jo, det är ju som så att jag innan sommarlovet frågade på instagram ifall jag skulle göra separata filmer under sommaren eller en hel sommarfilm. Majoriteten röstade fram en hel sommarfilm och så fick det då bli 🙂

Ovan är därför en kort filmsnutt (om man nu kan säga att 6min är kort?) från min sommar! Det börjar med Berlin och avslutas med Kroatien… Vad som mer finns i filmen får ni själva se 😉

Hope you guys like it!

XOXO,

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *