Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Golden details

Posted on 0

Golden details

NEW EARRINGS FROM ZARA & KNITTED DRESS FROM CHIQUELLE

Vet att jag visade liknande bilder i tidigare inlägg, men där blev så många bra så var tvungen att visa några fler 🙂

Nu har jag landat i sängen efter att ha pluggat fram till sex och tagit en dusch. Brukar alltid vara den som sitter hela kvällen och pluggar om provet är dagen därpå, men idag kände jag mig trygg men faktakunskapen till provet så jag slog ihop böckerna lite tidigare och unnade mig en lång, skön dusch. Härligt med sådan dagar, speciellt när det händer så sällan. Kändes som att detta var precis vad jag behövde för att avsluta denna vecka och starta den kommande.

Tänkte passa på att utnyttja kvällens sista timmar med lite serier. Så ska faktiskt släcka ner och lägga mig till rätta. Puss och kraaam <3

XOXO,

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *