Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

My daily skin routines #Dropsofyouth

Posted on 0

*Detta inlägget är i samarbete med The Body Shop*

Steg 1: Youth gentle foaming wash.

Börja med att ansiktstvätten. Ta två pumpar lödder i händerna och massera mjukt in på fuktad hud med uppåtgående cirkelrörelser. Skölj sedan av med varmt vatten. Denna foam är en mild, löddrande ansiktsrengöring som är skapad för att skölja bort smuts utan att huden känns torr. Perfekt för dig som är i behov av en len, fräsch och uppfriskad hud!

Steg 2: Youth concentrate sheet mask

(Använder ansiktsmasker minst 1 gång i veckan. Varierar mellan återfukande eller djuprengörande masker.)

Efter att du sköljt bort löddret, låt ansiktet torka och applicera sedan på masken. Låt den verka i 15 minuter. Masken är en biologiskt nedbrytbar, vegansk sheetmask som fuktboostar din hud så intensivt att den snabbt känns fräschare, mjukare och spänstigare. TIPS! Lägg tillbaka i förpackning efter användning, det går att använda masken en gång till. Då masken används på ren hud finns där inte så mycket bakterier på masken.

NOTE: Kan inte sluta skratta när jag ser mig själv i spegeln med dessa sheet masks på… Är jag den enda? Menar, kan man ens ta en snygg bild i en såhär? All creed till dig isåfall, wow!! Hahah..

 

Steg 3: Youth essence lotion

Det essentiella första steget efter rengöring och ansiktsmasken för att förbereda och aktivera huden för de nästa stegen i hudvårsrutinen. Denna lotion hjälper huden att “dra ner” ansiktskrämen i huden bättre, vilket resutlerar i att huden verkligen blir återfuktad efter ritualen och intrycket av stora porer minskar. Produktern har en fräsch gelé-till-vatten-formula som ger en uppfriskande känsla efteråt.

 

Steg 4: Youth Cream

Och sist, men inte minst… Dagkrämen! En lätt och fluffig ansiktscreme som ger huden en perfekt sammetslen finish. Den verkar fuktighetsbevarnde i 24 timmar och huden ser fräschare ut. Man får genast ett glow, vilket uppmuntrar mig till att strunta i sminkningen och bara köra på det naturliga liksom! Brukar lägga små “klickar” på kinder, haka, panna och näsa för att sedan massera in det.

TIPS:

Det är inte alltid som jag hinner köra hela rutinen morgon som kväll. Ibland är det lite stressigare, och då kör jag bara på ansiktstvätten och dagkrämen, eller så byter jag ut dagkrämen mot oljan ovan! Oils of life är en av många serier för ansiktsvård hos The Body Shop och den fick jag faktiskt i min julkalender 🙂 För er som inte minns så fick jag julkalender från TBS förra året, och tyckte innehållet var såå bra! Därför måste jag rekommendera oljan, för den gör verkligen så mycket wonder med din hy! Helt ärligt så återfuktar den mer än vad någon kräm någonsin har gjort. Den är dessutom snabbtorkande och man känner sig inte alls fettig i ansiktet under dagen. Utan tvärtom! Känner mig super fräsch dagligen eftersom jag får ett sådant glow istället.

Därför måste jag också rekommendera facemisten också! Fick även den i julkaldern, och det är en återfuktande face mist som följer med mig i väskan. Funkar som en ersättning för dagkräm och olja, dock inte lika effektiv. Däremot tycker jag om att ha den med mig eftersom den fräschar upp sminket under dagen. Två till tre spray var 3-4 timme och sminket är som nytt igen!

En trött, men fräschare Nicole efter en helt otrolig glow-rutin!

Har ni frågor eller andra tips för en torr, tråkig och trött hy? Lämna gärna tips om andra produkter isåfall. Tills vidare…

XOXO,

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *