Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Valentines day At Mollberg

Posted on 1

Vann ju en tävling på At Mollberg, vilket är en resturang här i Helsingborg.

Tävlingen gick ut på att man skulle kommentera en ros och tagga en person på deras Instagram för chansen att vinna en tre rätters middag för två på alla hjärtans dag. Eftersom Igor är i Jönköping blev det mamma som fick följa med. Kändes däremot fel att utesluta resten av familjen, så vi lade på några ytterligare bokningar så att morbror, min bror och pappa kunde följa med 🙂 Min morbror fyller faktiskt år idag dessutom, så kul att vi fick fira den samtidigt!

Till förrätt bjöds det på sotad oxcarpaccio med tryffel, pepparrot & friterad svartkål! Super gott, verkligen den bästa carpaccion på länge. Och asså, pepparrot? Finns det något godare? ÄLSKAR pepparrot! Har det typ till allt!

 

Till varmrrätt bjöds det på örtbakade lammracks med sötpotatispuré & syrad morot. Också super gott, speciellt när man älskar lamm som jag gör! Däremot är doften lite tråkig som följer en resten av dagen 🙂 Hahah, nej men den var god iallafall och det är ju det viktigaste. Har vuxit upp med att äta lamm, men det var något nytt för mig med halv “rått” lamm! Aldrig ätit det tidigare men det smakade iallafall gott 🙂

 

Och slutligen käkade vi chokladterrine, brynt vit choklad, mjölkchokladkräm & hallonsorbet till efterrätt. Riktigt smarrigt!

 

Hade en super mysig kväll denna alla hjärtans dag. Hade en bra start på dagen, men den dippade lite på eftermiddag. Känner verkligen att kvällen däremot räddade denna Alla hjärtans dag trots omständigheterna. Är bara glad för min familjen och hur dem kan vända ens humör och göra allt mycket bättre <3

Alla hjärtans dag handlar ju i grunden om kärlek, förstår dock inte varför alla har hypat upp den mellan just par? Finns ju kärlek mellan familj, vänner och så mycket mer. Tycker inte att dem som mår dåligt ska ligga hemma och känna sig ensamma, för det finns så många fler man kan omringa sig med en dag som denna! Givetvis är det tråkigt att Igor inte var här idag, men sen å andra sidan så känner jag lika mycket kärlek för honom (och från honom) varje dag! Behöver inte en speciell dag för att känna kärlek, eller visa honom den för jag känner den dagligen (vilket jag också hoppas på att Igor gör 😉 ). Om inte från min älskade, så från familj och vänner. Tänk på det hörreni 😉

Nu ska jag hoppa in under täcket och sussa! Ska upp tidigt för att hinna med ett pass på gymmet och lite ärenden innan jag sätter mig på planet till Wien. Wihhuuu, ska bli så najs med en mini-getaway!

XOXO,

1 Comment
  • Loren
    March 5, 2019

    I discovered your web site from Google and I have to claim it was an excellent locate.

    Thanks!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *