Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mini get away to Vienna, Austria

Posted on 0

Travel daaaaay!

Lunchade på Espresso House när vi väl checkat in. Åt en Foccacia med kalkon, ost och tomat tillsammans med en sallad toppad med dijonsenaps dressing, smarrigt! Drack också en ischai till det 🙂

Vill säga att resan gick smidigt, men dessvärre gjorde den inte det. Eftersom vi reste i stort sällskap fick vi ta två bilar, vilket blev lite problematiskt endå… Jo, den ena bilen, alltså vår bil, kom fram ganska så smidigt, medan den andra däremot hade lite problem.

Eftersom vi var mycket, mycket tidigare än den andra bilder checkade vi in direkt när vi kom fram och satte oss på Espresso och  väntade på resten. När dem kommer fram,spärrar polisen av terminalen då en väska lämnats kvar. Då det var sååå många som skulle hinna med flyget till Wien stoppades alla planen därför från Sturup och vi blev stillastående. Tycker egentligen det inte var mer än rätt eftersom det hade varit så synd och orättvist för dem som inte hunnit med planet då dem inte släpptes förbi avspärrningen. Men efter cirka 30-40 minuters uppehåll öppnades terminalen åter upp igen och vi kunde bli återförenade med resterande av resesällskapet för att ta oss vidare mot Wien! 😀

 

Pluggade lite på planet och njöt av den vackra solnedgången från ovan *_*

Sedan vi kom fram har vi bara hängt med dem vi bor hos. Eftersom jag åkt hit för en 40 års fest så reste jag givetvis tillsammans med familjen. Så medan de äldre hänger i köket, och de yngre spelar playstation, så har jag bäddat ner mig i sängen. Sitter och redigerat lite bilder men tänkte lägga mig strax då jag är supertrött idag efter allt… Vad har ni hittat på en Fredag som denna?

XOXO,

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *