Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Making my way down Vienna

Posted on 0

(I samarbete med iDeal of Sweden)

Med koden ROMINAxSE får ni 20% rabatt på ert köp hos iDeal of Sweden!

Äldre jacka från H&M, Byxor från NAKD och skor från NK

Hej igen! Det blev lite tomt under helgen vilket berodde på att jag var bortsrest. Försöker alltid att hålla bloggen levande när jag är utomlands men lyckas dessvärre aldrig, sorry about that <3. Men nu är jag tillbaka på svensk mark igen, utvilad efter en mysig helg i Wien.

Eftersom jag varit i Wien tidigare och åkte dit för en familjemedlems 40 års fest blev det inte så mycket sightseeing. Men vi gick faktiskt en sväng i Schönbrunn under söndagseftermiddagen. Ni får ett nytt inlägg om det senare i veckan.

Annars så är det sportlovsvecka som gäller för min del, och den sista dessutom. Är dock inte ledsen eftersom jag accosierar denna veckan med MIN FÖDELSEDAGSVECKA BECAUSE IT’S MY BIRTHDAY FEBRUARY 21ST!! Är jag taggad? Vaddå, syns det inte? Har planerat en mindre myskväll med dem närmsta på torsdag och på fredag åker jag upp till min älskling för att fira den med honom också. Hur ser er vecka ut?

XOXO,

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *