Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Pink roses from Plantaget

Posted on 0

Got pink roses for my birthday from Plantaget.

Fredag och vårkänsla i hemmet <3

Hejsan vänner, vilken fin vårdag vi har idag? Antar att det gäller de flesta eftersom alla uppdateringar på sociala medier bara handlar om vårvädret Sverige levererat 🙂

Vaknade tidigit idag, trots en natt med dålig sömn. Gjorde det bästa utav saken och tog mig till gymmet nästan direkt. Hade bara ett quick stop på mitt gamla högstadium då jag och två till från klassen ska hålla en förläsning där snart.

Efter ett ben- och ryggpass på gymmet tog jag mig vidare till Ödåkra. Där svängde jag inom Plantaget för att hämta hem en bukett 10 rosa, ljuvliga rosor. Hade en sådan härlig känsla i kroppen när jag körde från gymmet, lyssnade på feel good låtar och njöt av den friska luften som fyllde bilen från den öppna takluckan. Kände däremot att något fattades, och givetvis var det blommor i mitt rum! Kom då på att jag hade fått ett mail från Plantaget där det stod att jag kunde hämta ut en bukett rosor. Detta hade jag då fått i gåva till mig på min födelsedag eftersom jag är medlem där. Måste ju få in den här vår känslan i hemmet också, så givetvis passade jag på att utnyttja gåvan 🙂 Visst blev dem fina på nattduksbordet? Älskar dem!

Nu sitter jag i köket väntandes på mamma. Hann inte mer än komma hem och duscha innan tältnissen stod utanför och skulle mäta trädgården. Studenten närmar sig ju (bara 96 dagar kvar) och jag tänkte hålla studentmottagningen i trädgården. Därav förklarling till varför tältnissen var hemma hos mig idag 🙂 När han sedan stack var jag och mamma inne i studentfixandet så vi drog fram albumen med mina barnbilder för att välja ut en till min tavla. Ni vet dem där tavlorna med namn, klass och slutår sedan en söt bild på en själv från barndomen?

Det blev ett litet avbrott mitt i allt bildsökande iallafall, så nu väntar jag på att mamma ska komma tillbaka så att vi kan välja ut en bild. Tror däremot att vi redan har valt en, men sen å andra sidan är det så mysigt att bara sitta här och gå igenom gamla barndomsbilder. Ikväll blir det talang. Hur ser din fredag ut?

XOXO,

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *