Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Spring has arrived

Posted on 0

En gammal bild från Wien som påminner om vårkänlsan i lilla Hibbi idag 🙂

Old blouse / Sunglasses from Glitter / Brassier from Lindex latest spring collection

Hejsan vänner! Solen skiner och vädret är underbart i lilla Helsingborg. Har gått i skolan denna veckan, pluggat inför högskoleprovet som är på lördag och senare idag ska jag göra min vårfin med att fixa mina fransar och ögonbryn. Utöver det är min vecka ganska lugn faktiskt. Försöker ta in så mycket D vitamin som helst nu när solen skiner så jag är mycket ute på promenader också, härligt 🙂

 

PS. Ni har väll inte missat mitt loppis konto på Instagram där jag lägger ut vintage saker till försäljning? Kika in på @Nintaged ifall ni är intresserade.

XOXO,

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *