Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mösspåtagning

Posted on 0

Hejsan vänner!

Veckan som gått har varit mysig och lugn. Har pluggat då det varit mycket i skolan, men sedan har jag också slappnat av och  chillat hemma den tiden jag inte varit i skolan. Förra veckan fick vi också våra studentmössor vilket innebar efterchill på Hamnkrogen tillsammans med några 3:or. Hängde inte ute för länge eftersom jag var ganska trött och seg den dagen.

Imorgon flyger jag till Nice, Frankrike tillsammans med Maja. Är ganska så exalterad trots det oväder som härjar där nere. Skrev Nationella prov i Svenska och lämnade in Gymnasiearbetet som ska in på Fredag. Känner därför att det är välbehövligt med en mini weekend för att sedan ladda upp inför Påsklovet. Så skönt med ledighet! 🙂

XOXO,

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *