Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Betydelsen bakom mina nya tatueringar

Posted on 2

Förra veckan hände något som faktiskt kommer följa med mig livet ut.. Jag tatuerade mig nämligen, och om jag är nöjd!! Bokade tid i början på året och hade bestämt mig för att tatuera in något jag länge önskat ska finnas med mig, nämligen min familj. Texten på vänster revben symboliserar alltså min familj då deras födelseår står inristat med rommerska siffror. Det tog cirka 1,5 timme totalt på den från att skissken började tills självaste tatueringen blev klar. Smärtskalan låg väll runt 4-5 och som högst 7. Trots det att jag faktiskt förväntade mig en värre smärta så gjorde det inte lika ont som jag trodde.


Jag är fisk i mitt stjärntecken och en typisk sådan. Har sedan i somras önskat mig en mindre tatuering på innersidan av foten, så där fick mitt stjärntecken sitta. Jag hade beslutångest kring hur jag skulle göra den då det pendlade mellan ett vanligt tecken, en fisk, stjärnmönstret eller texten “Picses”. Är otroligt nöjd med beslutet av ett simpel “H” som jag kallar det 😉  Smärtskalan här var värre däremot, runt en lätt 8 konstant! Däremot tog den bara 30 minuter cirka från skiss till tatuering så det blev ingen långvarig smärta.

XOXO,

2 Comments
 • Elin
  April 28, 2019

  Var i Hbg tatuerade du dig? 🙂

  • Nicole Dacic
   April 30, 2019

   Tatuerade mig på Evil Twin hos Max! 😀

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *